Četiri saobraćajne nezgode

Izvor: S media, 27.Mar.2010, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri saobraćajne nezgode

Četiri saobraćajne nezgode u kojima je povredjeno tri osobe, od kojih je dvoje dece, dogodile su se tokom noći u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Jedna od tih nezgoda dogodila se jutros oko osam časova u Jajincima, kad je automobil udario u ivičnjak i ekipe te službe su još uvek na licu mesta, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, jutros oko osam časova jedan muškarac je skočio sa prvog sprata u Puškinovoj ulici 19a i ekipe su takodje na licu mesta.

Hitna pomoć intervenisala je ukupno 87 puta od čega 17 na javnim mestima.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Skočio sa prvog sprata

Izvor: Glas javnosti, 27.Mar.2010

BEOGRAD - Četiri saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe, od kojih je dvoje dece, dogodile su se tokom noći u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći...Jedna od tih nezgoda dogodila se jutros oko osam časova u Jajincima, kad je automobil udario u ivičnjak i ekipe te službe su još uvek...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.