Izvor: Blic, 28.Feb.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani odabrali šta će se RADITI I GRADITI u 2018. godini

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obelodanio je danas u Starom dvoru rezultate projekta „Da se radi i gradi po tvom”, koji je Grad Beograd sprovodio u poslednja tri meseca. Na nivou grada, najviše glasova dobio je predlog obnove domova zdravlja.

- Veoma sam zadovoljan odzivom jer je u protekla tri meseca, u prvom i drugom krugu glasanja, pristiglo oko 28.000 predloga. Podsetiću da je Grad Beograd za ovaj projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obezbedio 200 miliona dinara iz vlastitog budžeta, kao i da su sve opštine koje učestvuju u ovom projektu obezbedile još po deset miliona dinara – rekao je Siniša Mali.

Realizacija će krenuti veoma brzo.

– Mi ćemo već od naredne nedelje krenuti u realizaciju tih projekata, a za dve opštine, Stari grad i Novi Beograd, koje nisu obezbedile novac za ove projekte, potrebna sredstva obezbediće Grad Beograd jer su i njihovi stanovnici glasali - dodao je Mali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Završen projekat "Da se radi i gradi po tvom”, najviše glasova za domove zdravlja

Izvor: RTS, 28.Feb.2018

Glasanje u okviru projekta "Da se radi i gradi po tvom" trajalo je tri meseca, u dva kruga, a stiglo je ukupno oko 28.000 predloga, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će se u realizaciju projekata krenuti od naredne nedelje. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.