„Autobus sreće  na putu do Istre

Izvor: Studio B, 31.Jul.2013, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Autobus sreće" na putu do Istre

Put Istre krenulo je jutros dvadeset osnovaca iz Beograda. „Autobus sreće", kako je i nazvan projekat saradnje glavnih gradova Srbije i Slovenije i njihovih gradonačelnika, osmi put zaredom odvešće našu decu na letovanje u Zambratiji.

Lepota ove manifestacije ogleda se na prvom mestu u tome što su „dobra beogradska deca nagrađena putovanjem za svoj uspeh i vladanje tokom protekle školske godine", kazala je članica Gradskog veća Milena Bićanin, koja ih je ispratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa „starta destinacije" - ispred Starog dvora.

- Deca su dobila mogućnost da posete prostore koji im inače nisu lako dostupni i da uživaju. Očekujemo, kao i do sada, da odmor bude vrlo aktivan jer su u kampu aktivnosti planski osmišljene i vođene. Još je važnije druženje sa vršnjacima i ostvarivanje dobrih kontakata, kako bi ovo putovanje bila nezaboravna uspomena iz vremena njihovog odrastanja. Takve uspomene su zaista svima nama najdraže - rekla je Milena Bićanin.

Ona je deci poželela srećan put i da se vrate u Beograd sa lepim iskustvima i preporukama za naredne generacije. Spone koje vezuju ljude, naročito od najmlađeg uzrasta, neraskidive su i veoma važne za budućnost čitavog regiona. Ovakve stvari dobre su prilike, dobri počeci za tu budućnost, poručila je Bićaninova.

Beogradski osnovci boraviće deset dana u odmaralištu za decu gradske opštine Ljubljana sa još 150 svojih vršnjaka iz Slovenije.

 

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

„Autobus sreće“ krenuo u Istru

Izvor: Danas, 01.Avg.2013, 00:48

Dvadeset osnovaca krenulo je juče u Istru „Autobusom sreće“, kako je i nazvan projekat saradnje glavnih gradova Srbije i Slovenije i njihovih gradonačelnika. Ova manifestacija se održava osmu godinu zaredom, sa ciljem da se ,,najuspešniji beogradski osnovci nagrade za primerno vladanje i uspeh...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.