Autoput
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Građani skupo plaćaju nerad Komisije za koncesije

Građani skupo plaćaju nerad Komisije za koncesije

SARAJEVO – Komisija za koncesije Bosne i Hercegovine prošle godine nije izdala nijednu koncesiju, iako građani BiH svake godine izdvajaju milionski iznos za finansiranje ovog tijela. FOTO: Agencije „U 2023. godini i pored određenih aktivnosti, nadležna ministarstva nisu uspjela usaglasiti niti pokrenuti dodjelu koncesija“, istaknuto je u Izvještaju o radu Komisije za prošlu godinu. U Izvještaju kažu da ostale neizgrađene dionice na autoputu na Koridoru VC nisu bile predmetom odlučivanja...

Izvor: Capital.ba, 10.Apr.2024, 14:24

Detaljnije >>

NJENO RASKOMADANO TELO NAĐENO U KESAMA PORED PUTA Ovo je žena koja je svirepo ubijena, sestri rekla: "Upoznala sam jednog dečka"

Sablasno otkriće dospelo je na naslovne strane poslednjih dana, kada je raskomadano telo žene pronađeno je u plastičnim kesama u polju u blizini autoputa Bukurešt-Pitešti.

Izvor: Blic, 10.Apr.2024

Detaljnije >>

SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA AUTO-PUTU ZAGREB-BEOGRAD Muškarac lakše povređen, hitna pomoć odmah reagovala

Muškarac star 39 godina lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na autoputu Zagreb-Beograd u pravcu ka Beogradu, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.

Izvor: Blic, 10.Apr.2024

Detaljnije >>

RIZIKOVAO ŽIVOT DA BI SPASIO DEČAKA IZ VATRE Mališan bio zarobljen u ogromnom plamenu, a onda je stigao heroj: "To je mogao biti moj kraj"(FOTO/VIDEO)

Biskup Džon Adonteng Boateng herojski je spasao dečaka kada je terenac u kome se nalazio izgoreo u ogromnom plamenu nakon sudara na autoputu.

Izvor: Blic, 10.Apr.2024

Detaljnije >>

„Autoputevi RS“ sele u Laktaše

„Autoputevi RS“ sele u Laktaše

BANJALUKA – „Autoputevi Republike Srpske“ planiraju da grade novu upravnu zgradu u blizini naplatnih kućica u Laktašima koja će koštati oko sedam miliona KM, saznaje CAPITAL. Foto: Facebook/Autoputevi RS Trenutno se radi idejno rješenje, a ako prihodi „Autoputeva“ to budu dozvoljavali, gradnja bi trebalo da počne krajem ove godine. Sadašnje sjedište „Autoputeva RS“ je u centru Banjaluke, u blizini Uprave za indirektno oporezivanje BiH. Zgrada je u vlasništvu ovog preduzeća,...

Izvor: Capital.ba, 09.Apr.2024, 12:32

Detaljnije >>

Drobnjak: U toku završni radovi na tunelu Laz, asfaltirano pola tunela u obe cevi

Na deonici autoputa u izgradnji od Pakovraće do Požege u toku su finalni radovi u unutrašnjosti tunela Laz kroz...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2024, 17:53

Detaljnije >>

TEŠKA NESREĆA Najmanje 12 mrtvih u sudaru dva minibusa i autobusa u Indoneziji

Najmanje 12 osoba je poginulo danas, a dvoje je povređeno u saobraćajnom udesu u kojem su učestvovala tri vozila na autoputu u indonežanskoj pokrajini Zapadna Java, saopštila je policija.

Izvor: Blic, 08.Apr.2024

Detaljnije >>