Autoput Beograd-Niš
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Zaplenjeno više od 300 kilograma rezanog duvana na autoputu Beograd-Niš

Više od 300 kilograma rezanog duvana zaplenjeno je na autoputu Beograd-Niš, a osoba u čijem je automobilu pronađen je uhapšena, saopštila je danas Poreska uprava.

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2023, 17:10

Detaljnije >>

KILOMETARSKA KOLONA KOD BUBANJ POTOKA Saobraćajna nesreća na auto-putu, automobili nakon sudara završili na bankini: Povređene dve osobe (VIDEO)

Dve osobe povređene su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila se danas oko 17.50 na autoputu...

Izvor: Blic, 29.Okt.2023, 19:16

Detaljnije >>

BMW SE PRETVORIO U BUKTINJUA Kulja gusti dim na auto-putu kod Vrčina, automobil izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO)

Na autoputu Beograd-Niš kod Vrčina, ovog popodneva je došlo do incidenta u saobraćaju kada se zapalio automobil marke BMW.

Izvor: Blic, 07.Okt.2023, 18:15

Detaljnije >>

Vozio suprotnom trakom na autoputu Beograd-Niš; U automobilu bilo i dete

Vozio suprotnom trakom na autoputu Beograd-Niš; U automobilu bilo i dete

Beograd -- Policija je zaustavila vozača (45), koji se na autoputu Beograd-Niš, kod isključenja za Vodanj, kretao vozilom u suprotnom smeru.. Kontrolom je utvrđeno da je u vozilu na zadnjem sedištu bilo osmogodišnje dete, koje je bilo vezano sigurnosnim pojasom, navedeno je iz MUP-a za Tanjug. Protiv učinioca prekršaja...

Izvor: B92, 07.Okt.2023

Detaljnije >>

Autoputem Beograd-Niš vozio u suprotnom smeru, u automobilu bilo dete

Pripadnici Uprave saobraćajne policije zaustavili su četrdesetpetogodišnjeg vozača, koji se na autoputu Beograd-Niš, kod...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2023

Detaljnije >>

SA DETETOM U KOLIMA VOZIO U SUPROTNOM SMERU NA AUTOPUTU: Saobraćajna policija hitno reagovala, oduzeto i vozilo

Pripadnici Uprave saobraćajne policije zaustavili su četrdesetpetogodišnjeg vozača, koji se na autoputu Beograd-Niš, kod isključenja za Vodanj, kretao vozilom Opel Korsa kolovoznom trakom namenjenom za saobraćaj vozila iz suprotnog smera. Kontrolom je utvrđeno da je u vozilu...

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Okt.2023

Detaljnije >>

VOZIO U SUPROTNOM SMERU SA DETETOM (9) U KOLIMA! Drama na putu Beograd-Niš: Policiji dao ŠOK OBJAŠNJENJE, oduzeli mu auto! (FOTO)

Pripadnici Uprave saobraćajne policije zaustavili su vozača (45), koji se na autoputu Beograd-Niš, kod isključenja za Vodanj, kretao vozilom u suprotnom smeru. U vozilu je bilo i dete od 9 godina!

Izvor: Blic, 07.Okt.2023

Detaljnije >>