Tesla traži posebnog stručnjaka

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 18:47

Tesla traži "posebnog" stručnjaka

Možda ste ovo baš vi...

Izvršni direktor "Tesle" Ilon Mask, ima određenih problema sa svojim imidžom na društvenim mrežama, tačnije sa negativnim komentarima upućenim njemu i njegovoj kompaniji.

Zbog toga je kompanija Tesla objavila oglas za radno meto koje zahteva "posebnog" stručnjaka – tačnije, osobu koja bi branila Ilona Maska po društvenim mrežama.

Isprva, to je bio oglas za tehničku podršku, ali je brzo promenjen u stručnjaka koji "treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da rešava pitanja žalbi, odgovarajućim kanalima i kritičkim razmišljanjem, i da se bavi sadržajima sa društvenih mreža koje su usmerene na izvršnog direktora kompanije".

Milijarderu Masku, koji ima više od 42 miliona pratilaca na Tviteru, možda je počelo da smeta komentarisanje, pa i vređanje na društvenim mrežama, posebno nakon što je kompanija prošle godine ukinula odeljenje za odnose s javnošću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.