O čemu se pričalo u Singapuru

Izvor: Autoportal.rs, 27.Sep.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O čemu se pričalo u Singapuru

Velika nagrada Singapuru donela je dosta uzbuđenja, promenu na čelu tabele, prvu noćnu trku sezone, novo iskustvo za vozače-početnike i naravno neizbežno vozilo bezbednosti. Evo kako su sve to komentarisali vozači i njihove ekipe.

FIA je najavila da će se od Grand prija u Singapuru znatno rigoroznije kontrolisati kakve poruke razmenjuju vozači i njihovi timovi tokom same trke. Evo nekih od najzanimljivijih razgovora.

Red Bul - Fetel: Ukoliko Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << ima problema i ne može da startuje možeš slobodno da ga pretekneš. Ali ako je samo spor nemoj da krećeš, vodi računa o tome da li on može da krene ili ne.

Kobajaši - Katerham: Ne rade mi kočnice, nemam kočnice.

Perez - Fors Indija: Mislim da imamo ošećenje na prednjem krilu.

Vernje - Toro Roso: Šta čekamo? Neće moći da ga obiđe, gubi vreme.

Red Bul - Fetel: Sebastijane napravi razliku u odnosu na Alonsa, ne brini o ostalim stvarima. Napravi razliku.

Mercedes - Hamilton: Imam solidno prednost Luise, samo vozi svoje krugove.

Red Bul - Rikardo: Izbegavaj ivičnjake na krivinama, to će ti rešiti problem.

Botas - Vilijams: Upravljanje je sve lošije, ali mogu da vozim i ovako. Mogu da izguram do kraja trke, samo sam malo sporiji i malo je teže voziti.

Kvjat - Toro Roso: Ljudi, bez vode umirem ovde.

Red Bul - Rikardo: Sačekaj sa preticanjem, sačekaj do sledećeg pravca, pokušaćemo da popravimo problem.

Hamilton - Mercedes: Pojavljuju se linije na gumama, linije na spoljašnjem i unutrašnjem delu zadnjih guma.

Hamilton - Mercedes: Sjajan posao ljudi, sjajan vikend. Hvala svima na vrednom radu. Konačno se isplatilo sve što smo radili.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.