HIT: Pežo predstavio novi SUV

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Pežo predstavio novi SUV

Landtrek izgleda kao bomba...

Peugeot je objavio da će početi sa prodajom pickup automobila pod nazivom Landtrek.

The new Peugeot Landtrek shares much with the Changan Kaicheng F70, a bakkie offered in China (Peugeot and Changan have a joint venture in that country, after all). pic.twitter.com/J1ZebFpVNg
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Michael (@OwuorMichael) February 20, 2020

Automobil je razvijen u saradnji s kineskim proizvođačem automobila Changan Automobile.

Predviđeni termin je da na tržište izađe već krajem ove godine, počevši s tržištima Južne i Srednje Amerike kao i sub-saharske Afrike.

Landtrek će biti dostupan s dizelskim i benzinskim motorima i nekoliko oblika karoserije, uključujući modele s dvoje vrata, četvoro vrata i kabine samo sa šasijom, a može se prilagoditi različitim namerama.

Landtrek nudi opciju na zadnji pogon, ali je moguće naći i model sa pogonom na sva četiri točka. Međutim, za sad Peugeot neće prodavati ovaj pickup na evropskom tržištu.

Jedan od razloga, osim slabije potražnje u ovom trenutk, je i taj da dizelski motor D20TCID zadovoljava tek Euro 4 normu, a benzinski motor 4K22D4T zadovoljava samo Euro 5 normu o emisijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.