BUKTI RAT NA ESTRADI: Filip odgovorio na prozivke Jelene Maćić!

Izvor: Kurir, 08.Avg.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUKTI RAT NA ESTRADI: Filip odgovorio na prozivke Jelene Maćić!

Da li su to prave modrice ili je sve šminka radi popularnosti glavno je pitanje rata koji je započeo između Jelene i Filipa

Jelena Maćić je na društvenim mrežama objavila fotografiju kojoj je navodno ismevala Filipa Đukića.

Naime, Filip je nedavno objavio fotografiju na kojoj pokazuje modrice koje je, kako kaže, dobio braneći svoju devojku Ružicu Veljković, što je šminkerki zasmetalo te je celu situaciju javno komentarisala.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je sve to video, Filip se osetio prozvanim i poručio joj da ga ostave na miru.

"Čujem neka Jelena Maćić k*nja nešto protiv mene? Zamolio bih dotičnu da me batali, da gleda svoja posla i da se reklamira prek nekog drugog (jer ako je preko mene našla da se reklamira, tj. preko JEDNOG od učesnika rijalitija za koga niko neće znati za mesec-dva, onda je stvarno otišla u k**ac)", napisao je Filip na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.