Arogancija Tesle je iritantna VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 17:56

"Arogancija Tesle je iritantna" VIDEO

Tesla se poslednjih nedelja u Kini suočava sa sve brojnijim optužbama potrošača. Sve češće se uz Teslin brend lepi etiketa "arogantni".

U ponedeljak se jedna žena (koja je tvrdila da je kupac Tesle) popela na jedan od automobila firme na autosalonu u Šangaju s majicom na kojoj je na kineskom pisalo "kočnice ne rade".

Protestvovala je zbog navodnog kvara kočnice u automobilu - na šta su se žalili i drugi kineski korisnici društvenih mreža. Video zapis incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, a preneli su ga i državni mediji.

U utorak je šangajska policija identifikovala tu ženu pod svojim prezimenom Zhang i saopštila da je osuđena na pet dana pritvora zbog narušavanja javnog reda i mira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.