01.01.2009 ::: Dakar Rally 2009 – Gužva u Buenos Airesu

Izvor: AutoMagazin, 01.Jan.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

01.01.2009 ::: Dakar Rally 2009 – Gužva u Buenos Airesu

Dva dana pred start najtežeg auto-moto takmičenja na Svetu, relija Dakar, argentinska predstonica Buenos Aires vrvi od „pridošlica“ sa svih strana planete. Tehnička komisija radi poslednje provere a timovi i vozači nakon proslave dočeka nove godine posednje pripreme za početak nove avanture na potpuno drugačijoj lokaciji od one na kojoj smo već godinama unazad navikli da pratimo Dakar Rally.

Nastavak na AutoMagazin...






Povezane vesti

Sagmajster i Ristić u Buenos Airesu

Izvor: RTS, 01.Jan.2009

Motociklisti Srbije Gabor Sagmajster i Božo Ristić u Buenos Airesu privode poslednje pripreme za 30. reli Dakar serije, koji se ove godine održava pod nazivom Reli Argentina-Čile. ..Zbog pretnji terorista prošle godine takmičenje je otkazano u Africi i organizator je pronašao novu lokaciju u Južnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.