Zakazana nova prodaja imovine Agroživa

Izvor: Beta, 23.Feb.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana nova prodaja imovine Agroživa

ZRENJANIN, 23. februara 2015. (Beta) - Nova javna prodaja imovine kompanije za proizvodnju živinskog mesa Agroživ u stečaju iz Žitišta zakazana je za 6. mart, a početna cena na drugom nadmetanju iznosi 30 odsto od procenjene vrednosti, saopštio je u ponedeljak izvršitelj Dragan Nikolić.

Prva javna prodaja imovine Agroživa prošle nedelje nije bila uspešna jer nije bilo zainteresovanih kupaca, a od prodajne cene >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << trebalo je da se namire potraživanja poverioca - firme Novi Bek iz Beograda.

Popis imovine uradjen je krajem prošle godine, a medju popisanim stvarima su proizvodne mašine - linija za klanje i čerupanje, otkoštavanje, hladjenje i druge, a koje čine jednu proizvodnu liniju procenjene vrednosti 314,7 miliona dinara.

Početna cena na prvom nadmetanju iznosila je 60 odsto od procenjene vrednosti.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zakazana nova prodaja imovine Agroživa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2015

Nova javna prodaja imovine kompanije za proizvodnju živinskog mesa Agroživ u stečaju iz Žitišta zakazana je za 6. mart, a početna cena na drugom nadmetanju iznosi 30 odsto od procenjene vrednosti, saopštio je danas izvršitelj Dragan Nikolić...Prva javna prodaja imovine Agroživa prošle nedelje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.