Izvor: Blic, 17.Jul.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRALA PROMENOM Naša glumica pokazala UVEĆANE USNE i SMANJEN NOS, reakcije obožavatelja BURNE

Jelena Gavrilović je pokrenula polemiku na društvenim mrežama fotografijom koju je danas "okačila" na svoj profil na Instagramu.

Srpska glumica poznata je po prirodnoj lepoti, a sada je odlučila da se zaigra u programu za obradu fotografija, pa je obožavateljima pokazala kako bi izgledala sa većim usnama i manjim nosem.

U komentarima su joj mahom govorili da joj operacije nisu potrebne, dok je ona iznela svoj stav po pitanju korekcija na telu.

- Danas baš razmišljam ovako! Ne mogu da gledam više ista lica po Instagramu! Deca ovo gledaju i misle da je kul! E pa nije! Promenite hirurga - jasna je bila Jelena Gavrilović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE LIČI NA SEBE: Naša glumica pokazala smanjen nos i uvećane usne, pa ZAPREPASTILA JAVNOST PROMENOM! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 17.Jul.2017

Ona je neprepoznatljiva na fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.