Pogledajte u kakvoj raskoši letuje Brena! (FOTO)

Izvor: S media, 16.Avg.2011, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte u kakvoj raskoši letuje Brena! (FOTO)

Ovo leto je za poznatu pevačicu bilo veoma uspešno, provela ga je radno, ali se dobro i odmorila.

Brena je ovog leta dosta putovala, ali i dosta radila. Prvo je išla u Monako, gde je snimala spot za pesmu "Briši me", zatim je usledilo putovanje u Tursku, u poznato letovelište Kemer, gde je povela par prijateljica i naravno reditelja Dejana Milićevića sa kojim sarađuje na novom albumu, piše Puls.

U Kemeru se Brena i odmarala, ali i radila. I tamo je nastao još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << spot za pesmu "Biber".

Poznate Srpkinje preterale sa silikonima (FOTO)

Brena se udara nogom u glavu!(VIDEO)

Miranda i Stefan: Jedno drugom smo zakon! (FOTO)

U međuvremenu je kraljica estrade, uspela da skokne i do Vimbldona i da sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem da podršku sa tribina našem teniskom asu Novaku Đokoviću.

S obzirom da je zbog obaveza u Turskoj suprugov rođendan propustila, Brena i Boba su odlučili da otputuju kod Bobinog prijatelja, bivšeg hrvatskog tenisera Bruna Orešara u Novi Vinodolski u njegov ekskluzivni hotel "Novi". Ovih dana Brena tamo uživa u dobroj hrani i vinu!

Kako izgleda ovaj ekskluzivni hotel u kome su Brena i Boba stalni gosti, pogledajte!

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte u kakvoj raskoši letuje Brena! FOTO

Izvor: medio.rs, 16.Avg.2011

Ovo leto je za poznatu pevačicu bilo veoma uspešno, provela ga je radno, ali se dobro i odmorila

Nastavak na medio.rs...

Lepa Brena sa Bobom uživa u luksuznom hotelu (Foto)

Izvor: Svet plus, 17.Avg.2011, 12:53

Pevačica Lepa Brena ovo leto provela je radno, ali se dobro i odmorila! Prvo je u Monaku, snimila spot za pesmu ldquo;Briši me rdquo;, a zatim je otputovala u Tursko poznato letovelište Kemer, gde se odmarala sa svojim prijateljicama.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.