Izvor: Blic, 09.Apr.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOD SAMO ZA DEVOJKE Lima uživa sa ćerkama

I dok srpski košarkaš Marko Jarić nastoji da porodični život drži daleko od očiju javnosti, čini se da je njegova bivša supruga Adriana Lima, daleko popustljivija kada su te stvari u pitanju.

Naime, supermodel Adriana Lima rado objavljije fotogtafije sa ćerkama Valentinom i Sijenom, pa ni ovoga puta nije napravila izuzetak.

- Moje devojke i ja - napisala je lepa Brazilka u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu. Inače, Lima je devojčice, dobila iz braka sa našim košarkašem Markom Jarićem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marko Jarić osvojio srce srpske manekenke

Izvor: Story, 09.Apr.2016

Nekadašnji košarkaš Marko Jarić već mesec dana, daleko od očiju javnosti, uživa u tajnoj romansi s modelom Tijanom Krstić koja se zbog karijere prošle godine preselila u Ameriku

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.