OTVORENA TERETANA ZA NARKOMANE: Evo gde se nalazi

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORENA TERETANA ZA NARKOMANE: Evo gde se nalazi

Od ove jeseni žitelji San Franciska moće će da se "naduvaju" dok zatežu mišiće. Nova teretana "Power Plant Fitness" dozvoljavaće članovima da konzumiraju marihuanu dok treniraju. Tvrdi se da će to biti prva teretana u svetu - kanabis frendli.

- Neće to biti mesto gde ćete moći da se "naduvate" i glupirate okolo - kaže Džim MekAlpajn, jedan od osnivača "Power Plant Fitness". - Fokusirani smo na sportsku stranu, a ne na kanabis".

Namera vlasnika ove teretane, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je trenutno u proceduri dobijanja dozvole, je da preokrene stereotipe o lenjim korisnicima "trave".

MekAlpajn objašnjava da korisnici teretane gledaju na kanabis kao na alat da se bolje fokusiraju i oporave. Novi članovi će prolaziti kroz procenu pod nadzorom osoblja da odrede najoptimalniji način konzumacije.

- Pomagaćemo članovima da shvate koji je najbolji način da koriste kanabis - kaže MekAlpajn.

Grad San Francisko trenutno zabranjuje pušenje trave unutar većine javnih mesta.

Ova teretana biće bezbedna za korisnike kanabisa, ali je teško ignorisati potencijalne rizike za zdravlje. Marihuana može da dovede do dehidratacije organizma, kao i do panike i vrtoglavice. Dodajte i malo vežbanja i teško je reći šta bi moglo da se desi.

(Telegraf.rs / Izvor: techinsider.io)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.