Nema ruke, ali to ga ne sprečava da bude najbolji otac na svetu!

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema ruke, ali to ga ne sprečava da bude najbolji otac na svetu!

Džordž Denehi postao je internet senzacija kada je počeo da objavljuje snimke na kojima svira gitaru nogama, jer je rođen bez ruku. Međutim, video na kom se ovaj tata igra sa svojim malim sinom Landonom učinio je da on postane prava zvezda, i do sada ga je odgledalo preko 600.000 ljudi.
Ova beba zaista uživa u igranju sa tatom, i nikad ne biste ni predpostavili da tata nema ruke sve dok se kamera ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odalji. Međutim, Džordž nije dozvolio da mu ovaj urođeni nedostatak predstavi nepremostivu prepreku. On se srećno igra sa svojim detetom, svira mu, čak ga i hranu - i to sve stopalima.
 
Džordž je naučio kako da u potpunosti ovlada svakodnevnim aktivnostima za koje su vam inače neophodne ruke - kao što je sviranje gitare ili držanje deteta - i to sve nogama. Njega je usvojila jedna američka porodica kada je imao godinu dana, kojoj ni malo nije smetalo što beba nema ruke.

 
Kada je imao osam godina, počeo je da uči da svira čelo. I od tada je počela da se razvija njegova ljubav prema muzici. Džordž je pratio svoju strast, iako mu je nedostatak ruku predstavljao problem. Ali nije odustajao i sada se toliko usavršio u sviranju da je postao prava senzacija.
 
Kada ne svira, on vreme najradije provodi sa svojim sinom. A ovaj nežan i topao video naterao je mnoge ljude da se nasmeju, čemu svedoče i mahom pozitivni komentari ispod.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.