Koštunica izveo Harlem Šejk

Izvor: Njuz.net, 22.Avg.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica izveo Harlem Šejk

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeKoštunica tokom igranja Harlem šejka

BEOGRAD, 22. avgust 2014, (Njuz) – Bivši lider Demokratske stranke Srbije i bivši premijer Vojislav Koštunica se pridružio svetskom internet fenomenu izvevši ples „Harlem Šejk“ ispred svoje zgrade na Dorćolu, nedaleko od picerije „Bucko“.
U videu dugom 30 sekundi, Koštunica, maskiran u običnog čoveka, bez uobičajenog odela političara, neprimetno igra uz Harlem Šejk, pesmu DJ Bauera.
U trenutku kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << se čuje bas linija, svi učesnici u videu koji stoje u pozadini, Koštuničini prijatelji Dragan Maršićanin, Nebojša Bakarec i Zoran Šami, koji su i sami maskirani u svakodnevnu odeću počinju da nekontrolisano igraju formirajući divlju haotičnu žurku.
Koštunica je za Njuz izjavio da se trudi da prati nove trendove i da mu je drago što se priključio popularnom  „smešnom plesu mladih“. On je iskoristio priliku da izazve i ostale političare da naprave isti video.
Viktor Marković
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.