Izvor: Blic, 07.Okt.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE NOVA DEVOJKA ŠONA PENA Mlađa i od njegove ćerke, roditelji su joj slavni glumci

Svetski mediji danas bruje o Lejli Džordž, 24-godišnjoj lepotici koja je uhvaćena kako ljubi 32 godine starijeg glumca, čuvenog Šona Pena, na plaži na Havajima.

Sean Penn packs on the PDA with Vincent D'Onofrio's daughter in Hawaii: https://t.co/p3Zhk4T13L pic.twitter.com/txM9IHmQzF

Lejla je rođena u Australiji, pokušava da izgradi glumačku karijeru, a roditelji su joj takođe u filmskoj industriji.

Njena majka, glumica Greta Skači, ima 56 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao i Lejlin novi dečko, dok je njen otac Vinsent Donofrio, poznat po ulogama u filmu "Derdevil" i seriji "Red i zakon", godinu dana stariji od Šona Pena.

Lejla je do sada ostvarila tek nekoliko manjih uloga, ali se školovala u prestižnim glumačkim školama širom sveta.

Ipak, njeno ime pojavilo se u novinama tek kad je uhvaćena u strasnom zagrljaju sa Šonom Penom, i to na plaži na Havajima, gde slavni oskarovac ima vikendicu u koju je dovodio i bivšu verenicu Šarliz Teron.

Glumčeva ćerka Dilan samo godinu dana je starija od Lejle.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šon Pen u vezi s NJEGOVOM ćerkom! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016

Koja je pritom 32 godine mlađa od glumca!..Šon Pen (56) je u centru pažnje nakon što su objavljene fotografije na kojima se strasno ljubi na plaži na Havajima s mladom plavušom...Sada je ispalo da je "mlada plavuša" zapravo Lejla Džordž (24), ćerka glumačkog para - Grete Skači (56) i Vinsenta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.