Jelena Karleuša: Potrudiću se da siđem s neba!

Izvor: Press, 14.Jan.2013, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Potrudiću se da siđem s neba!

Jelena je govorila o svojom karijeri ali i najavljenom koncertu na Ušću, koji će biti 15.juna. Ovom prilikom Jovana joj je uputila poziv za jutarnje prelistavanje štampe, sobzirom da Jelena voli da iznosi javno svoje stavove.
"Ne, ti to ne želiš. Ni ti, ni Pink produkcija. Ja ne umem da kažem ono što ne mislim", bila je jasna Jelena.
Objašnjavajući zašto pravi koncert baš na Ušću, Jelena je rekla:
"Želim da demonstriram silu. Potrudiću se da siđem s neba. Možda uzmem i milionski kredit. Ali, moram da kažem. Moji fanovi zaslužuju i dobiće ono najbolje".
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Šokantne izjave Jelene Karleuše

Izvor: CrveniTepih.com, 14.Jan.2013

Jelena Karleuša je gostovala u jutarnjoj emisiji televizije Pink. U opuštenom ćaskanju s Jovanom Joksimović govorila je o karijeri, medijima i naravno velikom koncertu koji najavljuje za 15. jun.  U jednom momentu, Jovana se dotakla političkih tema, a s obzirom da je JK poznata po tome kako...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.