Goca Božinovska: Moja ćerka nije lezbejka!

Izvor: S media, 07.Sep.2010, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska: Moja ćerka nije lezbejka!

Iako na njenom profilu na socijalnoj mreži „fejsbuk“ stoji da je biseksualnog opredeljenja, Jelena Vučković, ćerka folk pevačice Goce Božinovske, ipak voli samo muškarce, o čemu nas je obavestila upravo folk pevačica!

- Ma, kakve crne žene?! Moja Jelena voli samo muškarce. Valjda znam svoju ćerku. Jelena me je zvala, plače dete. Mnogo ju je potreslo to što je neko dao lažne podatke o njoj. Užasno je bila tužna, kaže mi, prvi put izlazi u javnost i tako o >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njoj da se priča. Ipak, nema ona iskustva sa medijima, tek ulazi u ceo ovaj svet -potreseno nam priča Goca, koja dodaje da nema ništa protiv osoba homoseksualnog opredeljenja.

- Da se razumemo, nemamo ni Jeca ni ja ništa protiv gejeva i lezbijki, svako živi svoj život kako želi, ali znam da moja ćerka voli samo muškarce, ima i dečka. Ma taj „fejsbuk“ je čudo! Nekoliko prijatelja me je zvalo, kažu mi da tamo ima i moj profil, ali neko je to otvorio u moje ime. Imam samo stranicu gde se moji fanovi dopisuju, i to je to, i zato molim sve da ne nasedaju na to da se dopisuju sa mnom putem interneta, jer to radi neko drugi umesto mene. Pa evo vam i Jelenin primer. Jednom se pojavila u medijima i već ima lažan profil, taj na kojem ste videli da moja ćerka voli sve i svašta. Ali dobro, proći će je ovo, a ja ću saznati ko stoji iza priče, pa ću onda videti šta ću sa njim - rekla je folk pevačica na kraju razgovora. Izvor: Alo.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Goca Božinovska: Ćerka mi nije lezbejka!

Izvor: Svet plus, 07.Sep.2010

Nedavno se na Fejsbuku pojavio navodni profil ćerke Goce Božinovske, koji je u njihovu porodicu uneo ogromnu pometnju. Naime, na tom profilu je stajalo da ćera Jelena Vučković osim muškaraca voli i žene, pa se i sama Goca obratila novinarima kako bi opovrgla priču.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.