Evi Longoriji ispale grudi u TV emisiji! (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evi Longoriji "ispale" grudi u TV emisiji! (VIDEO)

Slavna "očajna domaćica" Eva Longorija gostovala je u emisiji kod još slavnijeg Dejvida Letermana gde je promovisala svoju knjigu recepata trenutno pravog hita u Americi.

Ne sumnjamo da će posle ovog intervjua postati još popularnija... jer su joj zamalo ispale grudi iz preuskog sakoa, a ispod nije nosila grudnjak.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Tokom razgovora s Letermanom jedno dugme se otkopčalo pa je lepa glumica pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zbog čega je smatraju jednom od najlepših na planeti.

Slavni domaćin se poneo kao pravi džentlmen pa je zabavljao publiku dok se Eva zakopčavala. Kamere su navodno uhvatile puno više nego što bi ona volela da prizna.

Glumica Kirsti Eli pala u "Plesu sa zvezdama"! (VIDEO)

Eva Longorija snima dokumentarac

Eva Longorija uklonila tetovažu koju je radila nakon venčanja

A ko zna, možda je i sve bilo namerno? Sledeći put će obući nešto komotnije zar ne?

Doduše, video je dobio ime "seksi noge Eve Longorije" zbog šorcića u koji je uspela da se upakuje. Većina komentara posetilaca na Jutjubu se odnose na njenog eks supruga Tonija Parkera "ala si se z...eznuo"

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Eva Longorija nije nosila ništa ispod sakoa pa joj "pobegle" grudi

Izvor: Lola.rs, 07.Apr.2011

Glumica Eva Longoria, koja trenutno promoviše svoj kuvar, gostovala je u emisiji Davida Lettermana. Obukla je minijaturni kostimić, a ispod sakoa nije ništa nosila. Tokom razgovora gornje dugme joj se otkopčalo i grudi su joj ..

Nastavak na Lola.rs...

EVI ISPALA SIKA!

Izvor: Kurir, 08.Apr.2011, 09:29

Slike iz Amerike! Glumica Eva Longorija pojavila se prekjuče u emisiji Dejvida Letermana, kako bi predstavila svoj novi kuvar. Ali, umesto knjige sa receptima, gledaoci su imali priliku da na trenutak vide Evinu levu vršnjakinju..Slike iz Amerike!..Glumica Eva Longorija pojavila se prekjuče u emisiji...

Nastavak na Kurir...

VB4:Oči u oči s bubama i zmijama! (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Apr.2011

Nakon poslednje igre u "Koloseumu", ukućani "Velikog brata" su zamenili uloge. Opadnici su se vratili u kuću, a takmičari koji su tekuće nedelje uživali u luksuzu su ponovo na otpadu...Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove...Nominovani za ovu nedelju su Horvat, Ema,...

Nastavak na S media...

Slike iz Amerike: Eva Longorija pokazala siku!(VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2011

Glumica Eva Longorija pojavila se prekjuče u emisiji Dejvida Letermana, kako bi predstavila svoj novi kuvar. Ali, umesto knjige sa receptima, gledaoci su imali priliku da na trenutak vide Evinu levu vršnjakinju. Čim se glumica pojavila u studiju u žaketiću ispod kojeg nije imala ništa, moglo se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.