Bred Pit: Previše sam se drogirao, bio sam skitnica

Izvor: Press, 22.Maj.2013, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit: Previše sam se drogirao, bio sam skitnica

Bred objašnjava da njegov život nije imao mnogo smisla dok 2004. godine nije upoznao Anđelinu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". To je godina koja će zauvet promeniti njegov život.
Iako je za to vreme još uvek bio u zvaničnom braku sa Dženifer, on priznaje da je uzaludno trošio vreme i pravio štete jer je bio, kako kaže, je*eno isključen iz svega.
Njegovi bliski prijatelji smatraju da je Bred konačno bio spreman pre deset godine na veliku promenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << To su dogodilo kada je upoznao Anđelinu, jer je ona avanturistički tip osobe koja je njegov život podigla na viši novo.
I u svojim ranijim izjavama Bred je priznao da je njegov život bio potpuno besmislen 90. godina i da je po ceo dan samo ležao na kauču. On i dalje smatra da brak sa Dženifer niti njegova veza sa Gvinet Paltrou nisu imale veze sa tim.
Bredov blizak prijatelj Frank Polar rekao je da slavni glumac pokušava da ne snima seksi scene ni sa jednom drugom ženom na svetu otkako je upoznao Anđelinu. Kako objašnjava, on je toliko lud za njom da ne želi da snima scene sa bilo kojom drugom ženom.
Iako je bio i dalje zvaničnom braku kada je upoznao Anđelinu, njegovi prijatelji, kojih ima malo ističu da je to ipak bio poznanstvo koje je zauvek promenilo njegov život i da njih dvoje imaju hemiju koja se sreće jednom u životu.
Uz to, slavni glumac naglasio je da obožava svoju decu i da mrzi kada ih nema u njegovom okruženju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bred Pit odbija seksi scene sa drugim glumicama, iz poštovanja prema Andželini

Izvor: Blic, 22.Maj.2013

Hemija između Andželine Džoli i Breda Pita je bila toliko opipljiva na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit” (2005) da se iz toga izrodila dugogodišnja ljubav koja još plamti. Imajući to na umu, glumac je od tada sam sebi zabranio snimanje seksi scena sa drugim glumicama...Drugim rečima,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.