Anastasija glumi Cecu iz mlađih dana!

Izvor: S media, 26.Avg.2011, 05:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija glumi Cecu iz mlađih dana!

Anđelina Džoli se raspitivala o pevačici Svetlani Ražnatović, a ako snimi film o njoj, Ceca bi verovatno volela da je ćerka Anastasija glumi u njenim mlađim danima.

Svetlana Ražnatović oduševljena je što će se konačno snimati film o njenom životu, u kojem će glavnu rolu, pored Anđeline Džoli, imati njena ćerka Anastasija, koja će glumiti Cecu iz mlađih dana!

- Kada je čula da se Anđelina Džoli raspitivala za njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << životnu priču, Ceca se silno obradovala, a čim je videla predlog kastinga, setila se da bi njena ćerka Anastasija, koja sada ima 13 godina, bila idealna za ulogu mame u ranoj mladosti. Svetlana je karijeru počela sa 14 godina, a upravo toliko bi Anastasija trebalo da ima kada film počne da se snima. Osim što fizički liči na majku, najmlađe dete pokojnog Željka Ražnatovića Arkana odlično i peva, što je jedan od bitnih uslova za dobijanje uloge. Takođe, Anastasija engleski govori kao maternji, pošto pohađa britansku školu u Beogradu, a to je za komunikaciju sa rediteljkom više nego poželjno. Ona bi mogla i da prevodi razgovore između Cece i Anđe, jer se naša pevačica ipak najbolje izražava na srpskom jeziku, a logično je da ga holivudska zvezda neće učiti, osim možda nekoliko kurtoaznih fraza, kaže dobro obavešten izvor blizak folk pevačici, a prenosi Alo.

On bi sa Severinom na jahtu!

Anđa glumi Cecu!

Cecina ćerka peva Karleušinu pesmu!(VIDEO)

- S obzirom na to da je Ceca pročitala da Džolijeva, kao buduća glavna glumica i rediteljka ovog ostvarenja, želi da film bude autentičan, spremna je da da svoj doprinos u pisanju scenarija! Ceci se Anđa dopada i kao umetnica i kao osoba, naravno, na osnovu onoga što o njoj zna iz medija, tako da smatra da u nju može da ima poverenja. Ukoliko joj se Anđelina obrati za saradnju, Svetlana je spremna da joj ispriča sve detalje iz svoje burne biografije, čak i one za koje srpska javnost do sada nije saznala. Kućni pritvor joj veoma teško pada jer, iako je na sudu priznala krivicu, kao i njena sestra Lidija Ocokoljić, smatra da robija nepravedno i želi da se napokon obnaroduje istina o njoj, a za to je najbolje filmsko platno, zaključuje sagovornik.

Pošto će Ceca skoro do proleća biti okovana nanogicom u svojoj vili na Dedinju, gde prima samo najbliže prijatelje, naredni meseci biće puni prilika da Anđelina svrati do Beograda ispriča se sa pevačicom.

Svetlana ponovo bez komentara!

Folk pevačica ni ovog puta nije želela da potvrdi ove vesti, pa je iz njene pres službe saopšteno da nema nikakav komentar. Takav stav i nije preterano iznenađujući, ako se zna da se od kada je u kućnom zatvoru Ražnatovićeva nije oglašavala u javnosti.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anastasija igra Cecu u filmu Anđeline Džoli!?

Izvor: NaDlanu.com, 26.Avg.2011

Već danima se šuška o tome da holivudska zvezda Anđelina Džoli razmišlja da snimi film o srpskoj folk divi Svetlani Ceci Ražnatović, a u ulozi "cvetka zanovetka" je po svemu sudeći viđena Cecina ćerka Anastasija...Prema pisanju beogradskih medija, Ceca ne samo što bi pristala da se snimi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Anastasija glumi Cecu iz mlađih dana!

Izvor: medio.rs, 26.Avg.2011

Anđelina Džoli se raspitivala o pevačici Svetlani Ražnatović, a ako snimi film o njoj, Ceca bi verovatno volela da je ćerka Anastasija glumi u njenim mlađim danima.

Nastavak na medio.rs...

Anastasija glumi Cecu iz mlađih dana

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2011

Svetlana Ražnatović oduševljena je što će se konačno snimati film o njenom životu, u kojem će glavnu rolu, pored Anđeline Džoli, imati niko drugi do njena naslednica Anastasija, koja će glumiti Cecu iz mlađih dana, saznaju beogradski mediji...- Kada je čula da se Anđa raspitivala za njenu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.