Šešelj: Glogov kolac u srce lešini Evropske unije

Izvor: Vostok.rs, 24.Jun.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Glogov kolac u srce lešini Evropske unije

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izrazio je danas zadovoljstvo zbog odluke Britanaca na referendumu da ta zemlja izađe iz Evropske unije i dodao da je vreme da se Srbija okrene Rusiji, jer Unija ide ka svom konačnom rascepu.

„Krasnog li letnjeg jutra, divne li vesti koja je obradovala vaskoliko srpstvo. Englezi su zakucali glogov kolac u srce lešini Evropske unije“, napisao je Šešelj na tviter nalogu.

Lider SRS je ocenio da Evropska unija sada ubrzanim koracima ide ka svom konačnom rascepu, zbog čega je vreme da se Srbija okrene Rusiji.
Krasnog li letnjeg jutra, divne li vesti koja je obradovala vaskoliko Srpstvo. Englezi su zakucali glogov kolac u srce lešini Evropske unije.
Vojislav Šešelj (@predsednikSRS) June 24, 2016

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.