Vučić i Čepurin utanačili posetu Rogozina Beogradu

Izvor: Mondo, 16.Dec.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Čepurin utanačili posetu Rogozina Beogradu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom o predstojećoj poseti potpredsednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina i zasedanju Mešovitog komiteta u Beogradu u januaru.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vučić je istakao značaj dobrih ekonomskih odnosa dveju zemalja s posebnim osvrtom na saradnju u automobilskoj industriji, saopštila je Vlada Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
On je izjavio da će jedna od glavnih tema Mešovitog komiteta biti ulaganja ruskih kompanija u tešku industriju u Srbiji, kao i mogućnost izvoza kontigenta od 5.000 Fijatovih vozila u Rusiju.

Čepurin je izrazio zadovoljstvo zbog "veoma uspešne posete premijera Vučića Moskvi" i dodao da je u obostranom interesu da razvoj ekonomske saradnje bude prioritet, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Čepurin o posjetu potpredsjednika ruske vlade

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Dec.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom o predstojećem posjetu potpredsjednika ruske vlade Dmitrija Rogozina i zasjedanju Mješovitog komiteta u Beogradu u januaru...Vučić je istaknuo  značaj dobrih ekonomskih odnosa dviju zemalja s posebnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.