Vučić: Srbija neće imati neprijateljski stav prema Rusiji

Izvor: Blic, 22.Mar.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija neće imati neprijateljski stav prema Rusiji

Prvi potpredsednik vlade u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić izjavio je, povodom krize u Ukrajini, da Srbija neće imati neprijateljski stav prema Rusiji.

Vučić je rekao da je, kada se uklone sve emocije, to ono što građani podržavaju.

"Srpska vlada štiti interese građana Srbije", rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon sastanka sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija neće imati neprijateljski stav prema Rusiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2014

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlada mora da radi kao jedan tim, da to neće biti ni ruska ni nemačka vlada, već srpska, koja će voditi računa o interesima građana Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Neće biti neprijateljskog stava prema Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2014

Stav Srbije prema situaciji u Ukrajini mora da bude i biće potpuno odgovoran i neće ga donositi tehnička vlada, ali Srbija će poštovati svoje obaveze na putu ka EU i neće imati neprijateljski stav prema Rusiji, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Prema Ukrajini balansiran stav

Izvor: Akter, 22.Mar.2014

Stav Srbije prema situaciji u Ukrajini mora da bude i biće potpuno odgovoran i neće ga donositi tehnička vlada, izjavio je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.