Voditelj ugušio ljubavnika

Izvor: RTS, 16.Feb.2010, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj ugušio ljubavnika

Autor emisije "Izvan, unutra" Rej Gosling, priznao je da je svog ljubavnika obolelog od side ugušio jastukom. Iako je u Velikoj Britaniji eutanazija zabranjena, Gosling ne žali zbog toga što je učinio.

Polemike o eutanaziji, ubistvu iz milosrđa, juče su u Velikoj Britaniji dobile novi podsticaj. Veteran Bi-Bi-Sijevih dokumentaraca, autor emisije "Izvan, unutra" Rej Gosling, priznao je da je pre više godina, svog ljubavnika koji je oboleo od side, u bolnici ugušio jastukom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Iznenađujuće priznanje dogodilo se tokom snimanja Bi-Bi-Sijevog dokumentarca o ubistvu iz milosrđa. Sedamdesetogodišnji Gosling otkrio je da je svojevremeno ljubavniku obećao da će mu prekratiti muke, u slučaju da mu se zdravstveno stanje nepovratno pogorša.

Rej Gosling, Bi-Bi-Sijev dokumentarista kaže:  "Dogodilo se to u jednoj bolnici tokom toplog popodneva. Doktor se vratio u sobu. Rekao sam - njega više nema. Nikada više o tome ništa nije rečeno."

Iako je u Velikoj Britaniji eutanazija zabranjena, Gosling ne žali zbog toga što je učinio.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditelj ugušio ljubavnika koji je umirao od side

Izvor: SrbijaNet.rs, 16.Feb.2010

Britanski televizijski voditelj Rej Gosling (70) priznao je u ponedeljak da je jastukom ugušio svog ljubavnika koji je imao sidu. Veteran sa BBC-ja priznao je juče tokom emisije koja je emitovana u pola osam ujutru,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Novinar BBC ubio svog ljubavnika obolelog od side

Izvor: Blic, 16.Feb.2010

Novinar BBC-a Rej Gosling priznao je u dokumentarnom filmu o smrti da je ubio iz milosrđa svog ljubavnika koji je bolovao od side...Gosling (71) je za "Skaj njuz" izjavio da ne žali što je to uradio. On je u dokumentarcu u kojem je izneo priznanje objasnio da je sa svojim partnerom sklopio pakt da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.