Vizna liberalizacija prema 10 država

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vizna liberalizacija prema 10 država

Srbija će početi postupak vizne liberalizacije prema deset država, dogovorili su se danas ministri spoljnih i unutrašnjih spoljnih poslova i ministar trgovine.

Imajući u vidu privredne interese Srbije, ministri su dogovorili da se krene u viznu liberalizaciju za Katar, Kuvajt, Oman, Bahrein, Venecuelu, Panamu, Jamajku, Kolumbiju, Paragvaj i Gvatemalu, saopštilo je ministarstvo spoljnih poslova.

Na sastanku Ivice Dačića, Nebojše Stefanovića i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Rasima Ljajića postignuta je saglasnost da se na nivou tri ministarstva formira radna grupa koja bi svakog meseca razmatrala i predlagala modele dalje vizne liberalizacije prema ostalim državama koje se nalaze na pozitivnoj listi EU, a u odnosu na koje Srbija ima interes za dalji razvoj privredne i turističke saradnje.
Pogledaj vesti o: Vize,   Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić, Stefanović i Ljajić o viznoj liberalizaciji

Izvor: Akter, 29.Maj.2015

Srbija će početi postupak vizne liberalizacije prema deset država, dogovorili su se danas ministri spoljnih i unutrašnjih spoljnih poslova i ministar trgovine..Imajući u vidu privredne interese Srbije, ministri su dogovorili da se krene u viznu liberalizaciju za Katar, Kuvajt, Oman, Bahrein, Venecuelu,...

Nastavak na Akter...

Počinje vizna liberalizaciji prema 10 država

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2015

Srbija će početi postupak vizne liberalizacije prema deset država, dogovorili su se danas ministri spoljnih i unutrašnjih spoljnih poslova i ministar trgovine...Imajući u vidu privredne interese Srbije, ministri su dogovorili da se krene u viznu liberalizaciju za Katar, Kuvajt, Oman, Bahrein, Venecuelu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.