Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2013, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništena tri vozila Vlade Kosova

Tri automobila Vlade Kosova uništena su noćas u Prištini od detonacija eksplozivnih naprava. Kako je saopšteno iz policije nije bilo povrijeđenih. Jedan automobil je uništen u naselju Ulpijana, drugi kod Lab džamije, a treći u naselju Sunčani breg. Policija će tokom jutra obaviti uviđaj i pokrenuti istragu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Minirani automobili Vlade Kosova

Izvor: Mondo, 18.Jan.2013

U Prištini su noćas od detonacija eksplozivnih naprava uništena tri automobila Vlade Kosova, ali niko nije povređen, potvrdio je Srni portparol Kosovske policijske službe Baki Keljani...U naselju Ulpijana uništen je jedan automobil, drugi kod Lab džamije, a treći u naselju Sunčani breg...Policija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.