URS analizira najvljenu poresku reformu

Izvor: Blic, 25.Sep.2013, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS analizira najvljenu poresku reformu

Opziciona stranka Ujedinjeni regioni Srbije (URS) najavila je danas da će narednih dana predstaviti detaljnu analizu o tome da li je Srbiji potrebna najavljena poreska reforma.

Kako se navodi u saopstenju, Resorni odbor URS za finansije predstaviće javnosti detaljnu analizu o tome da li je Srbiji u ovom trenutku potrebna nova poreska reforma ili je Vlada Srbije promašila temu.

Podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da je URS juče formirao resorni odbor za finansije koji vodi poreski savetnik Filip Kovačević, najmladji predsednik resornih odbora URS.

Zamenik predsednika resornog odbora URS za finansije je potpredsednica

Skupštine Srbije i predsednica skupštinskog odbora za finansije Vesna Kovač, a medju članovima su i bivši guverner NBS Radovan Jelašić, stručnjak za poreska pitanja Milica Bisić, predsednik URS Mladjan Dinkić i kreator kompozitnog indeksa i magistar ekonomskih nauka Rade Ćirić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

URS: Neizvodljiv manji porez na plate

Izvor: RTS, 26.Sep.2013, 14:33

Smanjenje poreza i doprinosa na plate za trećinu, koje je najavila Vlada, je neizvodljivo, a i da jeste moguće, ne bi doprinelo smanjenju nezaposlenosti, saopštio URS...Ujedinjeni regioni Srbije (URS) upozorili su danas da je smanjenje poreza i doprinosa na plate za trećinu, koje je najavila Vlada,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.