UNS: SNS zastrašuje novinare i urednike RTS-a

Izvor: Blic, 27.Apr.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: SNS zastrašuje novinare i urednike RTS-a

Udruženje novinara Srbije (UNS) izrazilo je zabrinutost zbog današnjeg saopštenja Srpske napredne stranke (SNS) u kom se tvrdi da Radio-televizija Srbije (RTS) "služi kao svakodnevni poligon za prljave napade na predsednika SNS-a Aleksandra Vučića".

U saopštenju UNS je ocenio da "takva optužba, bez navođenja bilo kog primera navodne 'prljave kampanje', predstavlja klasičan vid pritiska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na RTS i slobodu medija u Srbiji, kao i zastrašivanja novinara".

UNS je javno upitao koliko će najmoćnija politička stranka u Srbiji tokom mandata biti tolerantan prema kritikama, ako ovako reaguje na vrhuncu popularnosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNS: SNS zastrašuje novinare RTS-a

Izvor: RTS, 27.Apr.2014

Udruženje novinara Srbije izrazilo je zabrinutost zbog saopštenja SNS-a u kom se tvrdi da RTS "služi kao svakodnevni poligon za prljave napade na predsednika SNS-a Aleksandra Vučića"...U saopštenju UNS je ocenio da "takva optužba, bez navođenja bilo kog primera navodne 'prljave kampanje', predstavlja...

Nastavak na RTS...

Protest NUNS-a zbog saopštenja SNS-a

Izvor: RTS, 27.Apr.2014

Nezavisno udruženje novinara Srbije oštro je osudilo saopštenje Srpske napredne stranke u kome je, bez navođenja konkretnih detalja, oštro napadnuta uređivačka politika RTS-a...U saopštenju NUNS je naveo da takav nastup vladajuće stranke vraća Srbiju u vreme kada su mediji bili "ili apsolutno...

Nastavak na RTS...

UNS:SNS zastrašuje RTS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2014

Udruženje novinara Srbije (UNS) duboko je zabrinuto zbog današnjeg saopštenja Srpske napredne stranke (SNS) u kojem se tvrdi da RTS služi kao svakodnevni poligon za prljave napade na predsednika SNS Aleksandra Vučića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.