U ponoć ističe rok za proglašenje rezultata

Izvor: Press, 28.Apr.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponoć ističe rok za proglašenje rezultata

U ponoć ističe rok za proglašenje konačnih rezultata vanrednih parlamentarnih izbora, ali je Republička izborna komisija (RIK) donela odluku o ponavljanju izbora na 15 biračkih mesta, koji će najverovatnije biti održani u sredu, 4. maja.
Foto:Tanjug
RIK se do dva sata iza ponoći izjašnjavala oko 150 spornih biračkih mesta koja nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ušla u verifikaciju i na kojima je došlo do "teške greške".
Za nekoliko njih odlučeno je da se ponovo prebrojavaju glasovi.
RIK će izjašnjavanje o preostalim spornim biračkim mestima nastaviti danas, kada se očekuje i ponovno otvaranje vreća sa biračkih mesta za koje je doneta odluka o ponovnom prebrojavanju glasova.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK: Prema 98,64 obrađenih biračkih mesta DŠ-Dveri i SDS-LDP-LSV prešli cenzus

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2016

Prema privremenim rezultatima ponovljenog brojanja glasova koje je Republička izborna komisija objavila večeras na osnovu 98,64 obrađenih biračkih mesta, koalicije DŠ i Dveri, kao i koalicija SDS-LDP-LSV prešle su cenzus, dok je koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke osvojila 48,24 odsto...Kako...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

RIK anulirao 11 biračkih mesta, četiri ponovo proverava

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016, 00:18

Republička izborna komisija (RIK) večeras je od 99 spornih biračkih mesta anulirala 11, dok su ostala biračka mesta verifikovana...RIK je anulirala četiri biračka mesta u Nišu, po jedno na Zvezdari, u Bačkoj Topoli, u Adi, u Opovu, Jagodini i Knjaževcu...Nakon naknade provere, RIK je anulirao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.