U Sarajevu se organizuje protestno okupljanje povodom ubistva studenata u SAD-u

Izvor: SandzakPress.net, 12.Feb.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sarajevu se organizuje protestno okupljanje povodom ubistva studenata u SAD-u

BiH – Asocijacija za kulturu, obrazovanje i sport (AKOS) i Udruženje “Svitanje” Sarajevo u subotu na platou ispred BBI Centra organizuju protestno okupljanje koje će trajati od 13:00 do 14:00 sati, a povodom terorističkog čina ubistva troje studenata muslimana u SAD-u koje je počinjeno jučer. “Sa skupa se želi poslati poruka da je ljudski život jednako vrijedan te da ga se tako treba tretirati i u medijima. Svjetski mediji su ovog puta zakazali pokazujući da primjenjuju dvostruke >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << aršine kada su ubijeni muslimani i kada ubijaju oni koji sebe nazivaju muslimanima. Treba poslati poruku da se pokaže ista pažnju svim žrtvama napada, bez obzira na njihovu vjeru, rasu ili naciju bilo gdje u svijetu”, navode organizatori ovog okupljanja. (klix)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Okupljanje u Londonu: “Ustanimo protiv rasizma”

Izvor: SandzakPress.net, 13.Feb.2015, 16:39

Svijet – Na ulice Londona danas su izašli brojni građani kako bi mirnom šetnjom i okupljanjem iskazali solidarnost s troje studenata muslimana koji su u utorak ubijeni u oružanom napadu u Sjevernoj Carolini. Građani Londona, okupljeni ispred sjedišta britanske medijske kuće BBC, uzvikivali su...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.