Trudna Alesandra Ambrozio se slikala potpuno naga

Izvor: Blic, 24.Apr.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Alesandra Ambrozio se slikala potpuno naga

Supermodel Alesandra Ambrozio (31) ne prestaje da radi ni trudna. Ona je na svojoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju na kojoj stoji potpuno naga, među zavesama, a fotografija je deo kampanje za liniju nakita.

Dok čega svoje drugo dete, Alesandra ne prestaje da se slika, pa je svoje fanove obradovala još jednom fotografijom.

Ovaj put, otišla je malo dalje nego ranije, pa se slikala potpuno naga pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objektivom Merta Markusa.

Ova fotografija je deo kampanje za brazilsku kuću nakita "Vivara".

Alesandra i Džejmi Mazur očekuju drugo dete, dečaka. Oni već imaju trogodišnju ćerku Anju.

Povezane vesti: Alesandra Ambrozio iznenadila fanove još jednom slikom sa plaže

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudna Alesandra Ambrozio se slikala gola!

Izvor: Svet, 24.Apr.2012

Supermodel Alesandra Ambrozio (31) ne prestaje da radi ni trudna. Ona je na svojoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju na kojoj stoji potpuno naga, među zavesama, a fotografija je deo kampanje za liniju nakita. Dok čega svoje drugo dete, Alesandra ne prestaje da se slika, pa je svoje fanove obradovala...

Nastavak na Svet...

Trudna Alesandra Ambrosio potpuno gola na novim fotkama

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2012

Supermodel Alesandra Ambrosio (31) ne prestaje da se radi iako je trudna, a na Fejsbuku je objavila novu fotografiju na kojoj je potpuno naga.

Nastavak na Vesti-online.com...

Trudna Alesandra Ambrosio potpuno gola na novim fotkama

Izvor: CrveniTepih.com, 24.Apr.2012

Supermodel Alesandra Ambrosio (31) ne prestaje da se radi iako je trudna, a na Fejsbuku je objavila novu fotografiju na kojoj je potpuno naga. Fotografije je napravio Mert Markus, a deo su kampanje rađene za brazilsku kuću nakita 'Vivara'. Izvor: vesti-online.comCrveni tepih

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.