Tijana Dapćević pobedila sa pesmom “Kišobran”

Izvor: Blic, 09.Jun.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapćević pobedila sa pesmom “Kišobran”

Na novom muzičkom festivalu “Proleće u Beogradu” pokrenutom na inicijativu kompozitora Vojkana Borisavljevića, na poslednjoj takmičarskoj večeri pop muzike pobedila je Tijana Dapćević i grupa “Vokal 5”.

U velikoj dvorani Doma sindikata takmičilo se petnaest izvođača. Tekst za pobedničku pesmu pod nazivom “Kišobran” napisala je Leontina Vukomanović, dok je muziku radio Vladimir Grajić Graja.

- Počastvovana sam što sam prva pobednica novopokrenutog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << festivala proleće u Beogradu”. Ovaj festival treba da postoji i da povrati stari sjaj nekadašnjeg “beogradskog proleća”. Nisam očekivala da ću pobediti - izjavila je Tijana.

Među prvih pet plasirali su se “Frajle”, Srđan Marjanović i Đura Mornar. U revijalnom delu nastupio je italijanski pevač Tino Favaca. Dvadeset odsto prihoda od ulaznica uplaćeno je kao humanitarna pomoć za ugrožene u poplavama u Srbiji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana Dapčević pobedila sa pesmom “Kišobran”

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jun.2014

Na novom muzičkom festivalu “Proleće u Beogradu” pokrenutom na inicijativu kompozitora Vojkana Borisavljevića, na poslednjoj takmičarskoj večeri pop muzike pobedila je Tijana Dapćević i grupa “Vokal 5”. ..U velikoj dvorani Doma sindikata takmičilo se petnaest izvođača. Tekst za pobedničku...

Nastavak na NaDlanu.com...

Proleće u Beogradu: Tijana Dapćević pobedila sa pesmom “Kišobran”

Izvor: Prva.rs, 09.Jun.2014

U velikoj dvorani Doma sindikata takmičilo se petnaest izvođača. Tekst za pobedničku pesmu pod nazivom “Kišobran” napisala je Leontina Vukomanović, dok je muziku radio Vladimir Grajić Graja.. - Počastvovana sam što sam prva pobednica novopokrenutog festivala proleće u Beogradu”. Ovaj...

Nastavak na Prva.rs...

PROLEĆE U BEOGRADU: Tijana Dapćević i Vokal 5 pobedili s pesmom Kišobran!

Izvor: Kurir, 09.Jun.2014

Na novom muzičkom festivalu "Proleće u Beogradu" pokrenutom na inicijativu kompozitora Vojkana Borisavljevića, na poslednjoj takmičarskoj večeri pop muzike pobedila je Tijana Dapćević i grupa "Vokal 5"...U velikoj dvorani Doma sindikata takmičilo se petnaest izvođača. Tekst za pobedničku pesmu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.