Tehničku školu upisuju i odlikaši

Izvor: SandzakPress.net, 06.Maj.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehničku školu upisuju i odlikaši

Novi Pazar – Školska godina za učenike osmih razreda završava se krajem maja. Ono što ih sada očekuje jeste polaganje završnih ispita, a da li će školovanje moći da nastave u željenoj srednjoškolskoj ustanovi i obrazovnom profilu koji najviše odgovara njihovim afinitetima, zavisiće od broja bodova na prijemnom i prednosti ostvarenih na završnom ispitu u osnovnoj školi. Svi oni za koje prva na listi želja bude srednja Tehnička škola u Novom Pazaru moći će da izaberu jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << smerova iz oblasti saobraćaja, mašinstva i elektrotehnike. Učenici nakon steknutog obrazovanja u Tehničkoj školi mogu nastaviti svoje školovanje na strukovnim i akademskim studijama, kao i na društvenim, prirodnim i tehničkim naukama. Direktor Tehničke škole Hido Ljajić naglasio je da svi zainteresovani u Tehničkoj školi mogu izvršiti i prekvalifikaciju obrazovnog profila iz navedenih oblasti. Posebno zanimljivo je da se ovdje može položiti i vozački ispit i to po najpovoljnijim cijenama uz najstručniji kadar. (Rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Školuju kadrove za Gruner, Elard, Ciglanu…

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2016, 08:01

VLASOTINCE – Tehnička škola u Vlasotincu otvorila je novi profil na trogodišnjem školovanju – industrijski mehaničar, pa se prvi učenici očekuju na jesen...Svi koji od septembra meseca započnu školovanje u ovom obrazovnom profilu imaće šanse da steknu konkretno obrazovanje, a time i veću...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.