Tadić najavio autoput Čačak - Požega za dve do tri godine (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Apr.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić najavio autoput Čačak - Požega za dve do tri godine (VIDEO)

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da će autoput od Čačka do Požege biti završen za dve do tri godine i da će doprineti daljem razvoju ovog kraja.

U Požegi, gde je povodom Dana opštine prisustvovao otvaranju rekonstruisanog centralnog gradskog trga, Tadić je poručio da je ekonomija najvažnija stvar te da nijedna država >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << danas ne može sama da reši sve probleme.

Tadić je dodao da je Srbija danas mnogo bolja zemlja, zemlja kojoj niko više ne preti, u kojoj se izborne radnje obavljaju u mirnom okruženju, što nije bio slučaj pre četiri godine.

Zukorlić kandidat za predsednika Srbije

Nikolić: Banke se ogrešile o građane i privredu (VIDEO)

Glasački listići za predsedničke izbore svetlo drap boje

Ima još puno toga što moramo da završimo, poručio je Tadić i najavio da ima dobru vest za građane Požege, a to je da počinje izgradnja autoputa od Čačka.

"Svaki dan u protekle četiri godine radili smo na tom projektu. Verujem da samo za tri godine možemo da uradimo taj autoput, koji će promeniti stanje u tom kraju", poručio je Tadić.

On je objasnio da će nakon Požege biti nastavljena gradnja puteva brzog puta koji će kasnije preći u autoput prema Užicu i drugim smerovima, a garancije da će taj posao biti obavljen su u protekle četiri godine kada su izgrađena tri, kako je kazao, spektakularna mosta, 180 kilometara autoputa...

"To sve ukazuje da je moguće da u naredne dve do tri godine bude izgrađen autoput u ovom kraju, a taj put će otvoriti mogućnosti za nove investicije", dodao je Tadić.

Rekonstruisani trg u centru Požege otvorio je danas predsednik opštine Milovan Mićović, a Tadić je poručio da je velika stvar obnoviti nešto što je uradio Miloš formirajući grad na ovom mestu pre 180 godina.

Svečanom otvaranju gradskog trga prisustvovao je i ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić, čije je Ministarstvo pomoglo finansijski rekonstrukciju, koja je trajala 10 meseci.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Počinje izgradnja autoputa od Čačka

Izvor: RTS, 07.Apr.2012

Autoput od Čačka do Požege biće završen za dve do tri godine i on će doprineti daljem razvoju tog kraja, rekao lider DS-a Boris Tadić. Posle Požege biće nastavljena gradnja puteva brzog puta koji će kasnije preći u autoput prema Užicu i drugim smerovima, najavio Tadić. ..Kandidat za predsednika...

Nastavak na RTS...

Tadić: Uskoro kreću radovi na autoputu kroz centralnu Srbiju

Izvor: Blic, 07.Apr.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić najavio je danas u Požegi da će uskoro početi radovi na autoputu kroz centralnu Srbiju...Tadić je rekao da je veoma zadovoljan što je došlo do realizacije dogovora sa Azerbejdžanom. Ti pregovori, koji su trajali veoma dugo,...

Nastavak na Blic...

Tadić najavio autoput Čačak - Požege za dve do tri godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2012

POŽEGA -..Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da će autoput od Čačka do Požege biti završen za dve do tri godine i da će doprineti daljem razvoju ovog kraja...U Požegi, gde je povodom Dana opštine prisustvovao otvaranju rekonstruisanog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Požega: Rekonstruisan gradski trg

Izvor: B92, 07.Apr.2012

Požega -- Povodom Dana opštine u Požegi otvoren je rekonstruisani gradski trg, koji je pre 180 godina uređen po naređenju knjaza Miloša Obrenovića...Po rečima predsednika opštine Milovana Mićovića, rekonstrukcijom trga uspostavljena je veza sa spomen-kompleksom knjazu Milošu u Gornjoj Dobrinji,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.