Tadić i Jovanović u Nišu: Vlast brutalno manipuliše građanima

Izvor: Blic, 16.Apr.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Jovanović u Nišu: Vlast brutalno manipuliše građanima

Lideri liste "Savez za bolju Srbiju" Čedomir Jovanović i Boris Tadić danas su u Nišu pozvali građane da se ne plaše vlasti i poltiičara koji njima manipulišu na brutalan način i da 24. aprila izađu na izbore i glasaju za tu listu.

Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partije je od građana zatražio podršku istakavši da oni ne smeju da dozvole da Srbija zanemi i da ne smeju da se plaše. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Sramota je što danas na svakom koraku vidimo ljude koji se plaše. U Srbiji narod ne sme da se plaši, pogotovo ne sme da se plaši političara i vlasti, do toga smo stigli", rekao je Jovanović.

On je rekao da se protiv toga boriti, a da je "24. april naša šansa za slobodu", navodi se u saopštenju.

Predsednik Socijdemokratske stranke Boris Tadić je izjavio da vlada "manipuliše građanima na brutalan i opasan način".

"Kada društvo vodite tako da samo proizvodite probleme, onda ne možete da izađete iz te spirale. Vlada Aleksandra Vučića samo generiše problem za problemom", rekao je Tadić.

On je rekao da vlada " ovde u Nišu treći put otvara Džonson Elektrik" i da "tri puta otvaraju reinvesticiju i obmanjuju građane koji misle da je otvorena nova fabrika".

"Njima je potreban rezultat, pa ga veštački prave. Tražim od vas da idete među ljude i kažete da glasaju za "Savez za bolju Srbiju", jer imamo konkretna dela iza na...Nemamo prazne reči i ne pravimo od politike mehur od sapunice, kao što to čini ova vlast", rekao je Tadić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.