Tadić: Svaki dan radim trbušnjake i sklekove, prijaviću se za sledeći maraton

Izvor: Blic, 22.Apr.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Svaki dan radim trbušnjake i sklekove, prijaviću se za sledeći maraton

Boris Tadić, kandidat za predsednika Srbije i predsednik Demokratske stranke, istrčao je danas Trku zadovoljstva na jubilarnom 25. Beogradskom maratonu.

Deonicu od pet kilometara, od Bulevara kralja Aleksandra, preko Slavije do Terazija, uz Tadića su trčali i bivši potpredsednik Vlade Božidar Đelić, pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Šapić i mnogi drugi.

- Ovo nije prvi put da sam se prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za maraton. Kondicione treninge imam svaki dan, igram košarku, trčim, radim trbušnjake i sklekove i mislim da svaka mlada, ali i starija osoba treba da radi isto. Prijaviću se i sledeće godine ukoliko mi to vreme dozvoli - kaže za "Blic" Boris Tadić, napominjući da je bilo prelepo.

Povezane vesti: Trio iz Kenije trijumfovao na Beogradskom maratonu Grad spreman za 25. maraton Prijavni centar za Beogradski maraton od sutra na Trgu Nikole Pašića

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić istrčao Trku zadovoljstva na Beogradskom maratonu (VIDEO,FOTO)

Izvor: S media, 22.Apr.2012

Kandidat za predsednika Srbije i predsednik Demokratske stranke Boris Tadić istrčao je danas Trku zadovoljstva na jubilarnom 25. Beogradskom maratonu...Deonicu od pet kilometara, od Bulevara kralja Aleksandra, preko Slavije do Terazija, uz Tadića su trčali i bivši potpredsednik Vlade Božidar Đelić,...

Nastavak na S media...

Tadić svaki dan radi trbušnjake i sklekove

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2012

Boris Tadić, kandidat za predsednika Srbije i predsednik Demokratske stranke, istrčao je danas Trku zadovoljstva na jubilarnom 25. Beogradskom maratonu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tadić: Radim trbušnjake i sklekove, prijaviću se za sledeći maraton

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2012

Boris Tadić, kandidat za predsednika Srbije i predsednik Demokratske stranke, istrčao je danas Trku zadovoljstva na jubilarnom 25. Beogradskom maratonu...Deonicu od pet kilometara, od Bulevara kralja Aleksandra, preko Slavije do Terazija, uz Tadića su trčali i bivši potpredsednik Vlade Božidar...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pogledajte Tadića u Kurirovoj trci zadovoljstva

Izvor: Kurir, 22.Apr.2012

Svaki dan imam kondicione treninge, radim trbušnjake i sklekove i prijaviću se i sledeće godine ukoliko mi to vreme dozvoli, kaže Tadić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.