Surčin i Grocka neće u EU

Izvor: Mondo, 24.Nov.2011, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surčin i Grocka neće u EU

Pozitivno mišljenje o EU ima oko 51 odsto Beograđana, a u toj grupi je najviše visokoobrazovanih, starosti od 30 do 45 godina, pokazalo je istraživanje Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima koje je danas predstavljeno.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polovina Beograđana za EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2011

Pozitivno mišljenje o Evropskoj uniji ima oko 51 odsto Beograđana, ali manje od polovine njih podržava članstvo Srbije, pokazalo je istraživanje Agencije za evropske integracije grada Beograda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

OKO 51 ODSTO BEOGRAĐANA IMA POZITIVNO MIŠLJENJE O EU

Izvor: Kurir, 24.Nov.2011

BEOGRAD - Pozitivno mišljenje o Evropskoj uniji ima oko 51 odsto Beograđana, a u toj grupi je najviše visokoobrazovanih, starosti od 30 do 45 godina, pokazalo je istraživanje Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima...Istraživanje je sprovedeno od 10. avgusta do 10. oktobra 2011....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.