Stevanović proglasio pobedu

Izvor: Kurir, 07.Maj.2012, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović proglasio pobedu

Aktuelni gradonačelnik Kragujevca, izjavio je da je zadovoljan ubedljivom pobedom, ali ne i rezultatom

KRAGUJEVAC - Izborni štab liste "Veroljub Stevanović-Zajedno za Kragujevac-Ujedinjeni regioni Srbije" proglasio je posle ponoći pobedu na gradskim izborima u Kragujevcu.

Na konferenciji za novinare, nešto pre dva sata iza ponoći, saopšteno je da je, posle pregledanih 140 biračkih mesta od ukupno 166, ta lista osvojila 38,12 glasova birača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Stevanović, aktuelni gradonačelnik Kragujevca, izjavio je da je "zadovoljan ubedljivom pobedom, ali ne i rezultatom". "Očekivao sam mnogo bolji rezultat, očekivao sam nadpolovičnu većinu zato što smo mnogo uradili i Kragujevac od "doline gladi" pretvorii u grad budućnosti", rekao je Stevanović.

On je najavio da će "Zajedno za Kragujevac-Ujedinjeni regioni Srbije" u lokalnoj vlasti biti sa dosadašnjim partnerom Socijalističkom partijom Srbije, kao i sa "Preokretom", zato što, kako je rekao, imaju slične programske ciljeve.

Stevanović, kome će ovo biti četvti put da vodi Kragujevac, obećao je da će taj grad postati "prvi u svemu u Srbiji", a pobeda se u izbornom štabu slavila uz šampanjac.

Na lokalnim izborima u Kragujevcu, prema podacima Stevanovićevog izbornog štaba, drugoplasirana je lista "Pokrenimo Srbiju SNS - Tomislav Nikolić" sa osvojenih 17,67 odsto glasova, dok je lista "Izbor za bolji život-Boris Tadić" na trećem mestu sa 12,07 odsto glasova. SPS je na četvrtom mestu sa 10 odsto.

Konačni rezultati lokalnih izbora biće poznati u toku dana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stevanovic: ZZs, SPS i Preokret u gradskoj vlasti

Izvor: Radio Centar 987, 07.Maj.2012

Aktuelni gradonacelnik Kragujevca, izjavio je da je zadovoljan ubedljivom pobedom, ali ne i rezultatom Izborni stab liste Veroljub Stevanovic-Zajedno za Kragujevac-Ujedinjeni regioni Srbije proglasio..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.