Stanković: Vlast zaboravila sela

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Vlast zaboravila sela

Doljevac -- Kandidat URS za predsednika države Zoran Stanković ocenio da su centralne vlasti zaboravile mnoga sela i gradove istakavši da želi da ispravi tu nepravdu.

Stanković je u Doljevcu, kako prenosi URS, rekao da je obaveza prvog čoveka države da opomene vladu kada ne sluša glas naroda i ne vidi probleme u unutrašnjosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Vlada mora da stvori jednake šanse za sve regione. Danas mladi napuštaju svoje porodice, svoja radna mesta, jer u njima ne vide perspektivu. Nova vlada to mora da promeni, novom, životnom politikom, koja vodi računa o svakom pedlju naše domovine, a predsednik mora na to stalno da je podseća, svaki dan ako treba", rekao je on.

Stanković je u direktnom razgovoru sa građanima istakao da je institucija predsednika simbol jedinstva nacije i stabilnosti države i javno postavio pitanje da li tako važnu i odgovornu funkciju mogu na pravi način da obavljaju oni koji su istovremeno i predsednici partija.

"Ako neko u proteklom periodu i proteklim godinama ne poštuje Ustav, kako da tražite od običnog čoveka da poštuje zakone. Ako je Ustav propisao da tamo neko može da bude predsednik i da nema druge javne funkcije, a to neko krši i svi o tome ćute..", kazao je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Želim da budem glas svih regiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2012

DOLJEVAC -..Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za predsednika države Zoran Stanković izjavio je danas da institucija predsednika Republike treba da bude simbol jedinstva nacije i stabilnosti države i postavio pitanje da li tako važnu i odgovornu funkciju mogu na pravi način da obavljaju oni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stanković: Želim da budem glas svih regiona (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Apr.2012

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za predsednika države Zoran Stanković ocenio je danas da su centralne vlasti zaboravile mnoga sela i gradove. Ističe da želi da ispravi tu nepravdu i bude glas svih regiona...URS: Predsednički kandidat Zoran Stanković..Zoran Stanković vodi kampanju taksijem..Kandidat...

Nastavak na S media...

Stanković: Bio bih predsednik i svih sela

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za predsednika države Zoran Stanković ocenio je danas da su centralne vlasti zaboravile mnoga sela i gradove istakavši da želi da ispravi tu nepravdu i bude glas svih regiona...Stanković je u Doljevcu, kako prenosi URS, rekao da je obaveza prvog čoveka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.