Srpom i ašovom zatukla leoparda

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpom i ašovom zatukla leoparda

Hrabra 56-ogodišnja Indijka zatukla je srpom i ašovom leoparda koji ju je napao, objavile su mjesne vlasti.

Kamla Negi se u bolnici oporavlja od višestrukih lomova i rana koje je zadobila u borbi s leopardom u selu na sjeveru Indije. Ona je radila na svojoj farmi kad ju je napala velika mačka.

"Iako ranjena, jer ju je leopard nekoliko puta ugrizao, junački se svojim oruđem borila za život. Uspjela je životinji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nanijeti smrtonosne povrede", rekao je seoski dužnosnik Dajal Sing Bandari.

Borba je trajala 15 minuta, a seljani su poslije našli izmučenu ženu i beživotnu životinju s brojnim ranama.

Leopardi su sjevernoj indijskoj državi Uttarkhand sve brojniji i sukobi s ljudima sve su češći, prenosi Hina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indijka ubila leoparda srpom i ašovom

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2014

Indijka (56) ubila je srpom i ašovom leoparda koji ju je napao...Kamla Negi u bolnici se oporavlja od višestrukih lomova i rana koje je zadobila u borbi s leopardom u selu na severu Indije. Ona je radila na svojoj farmi kad ju je napala velika mačka...Borba je trajala 15 minuta, a seljani su posle...

Nastavak na Radio 021...

SNAŽNA I HRABRA: Indijka usmrtila leoparda pomoću srpa!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 08:19

Borba na život i smrt trajala je čitavih 15 minuta, a tokom nje nesrećna Kamla zadobila je višestruke lomove i duboke ogrebotine po čitavom telu, zbog čega je odmah prebačena u bolnicu..NJU DELHI - Hrabra Kamla Negi (54) iz indijskog sela u blizini distrikta Rudraprajadž na severu zemlje spasla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.