Žena (56) srpom i lopatom ubila leoparda

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2014, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena (56) srpom i lopatom ubila leoparda

Kamla Negi (56) iz Indije uspela je da se odbrani od leopardom koji ju je napao, ubivši ga srpom i lopatom. U borbi je zadobila prelome ruku, kao i brojne ogrebotine i ugrize.

Uspela da se odbrani od zveri: Kamla Negi

 

Kako prenose lokalni mediji, žena je u rano jutro otišla na polje, a nedugo zatim ju je napao leopard koji se krio u grmlju. Hrabra žena suprotstavila mu se oruđem koje je imala sa sobom, i posle polučasovne borbe uspela je da se odbrani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << usmrtivši životinju.

 

Iako je bila teško povređena, ona je uspela dođe do sela, susedi su je odveli kod lekara, a ona je potom prebačena u bolnicu.

 

Ministar za šume Dineš Agarval rekao je da će ženi dati nagradu zbog prikazane hrabrosti.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Indija: Leopard napao ženu - ona ga ubila! (Foto, video)

Izvor: KMnovine.com, 27.Avg.2014, 07:48

Indijka, naoružana poljoprivrednim alatima, u stabilnom je stanju i zbrinuta u bolnici pošto je ubila leoparda koji ju je napao, javljaju svetske agencije........Kamla Devi, stara 56 godina, zadobila je višestruke ugrize, posekotine i prelome tokom borbe koja je trajala čitavih pola sata....Pošla...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.