SNAŽNA I HRABRA: Indijka usmrtila leoparda pomoću srpa!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAŽNA I HRABRA: Indijka usmrtila leoparda pomoću srpa!

Borba na život i smrt trajala je čitavih 15 minuta, a tokom nje nesrećna Kamla zadobila je višestruke lomove i duboke ogrebotine po čitavom telu, zbog čega je odmah prebačena u bolnicu

NJU DELHI - Hrabra Kamla Negi (54) iz indijskog sela u blizini distrikta Rudraprajadž na severu zemlje spasla se iz čeljusti razjarenog leoparda zahvaljujući neverovatnoj snazi koja joj se javila u trenutku napada, a koristeći samo srp i lopatu.

Borba na život >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i smrt trajala je čitavih 15 minuta, a tokom nje nesrećna Kamla zadobila je višestruke lomove i duboke ogrebotine po čitavom telu, zbog čega je odmah prebačena u bolnicu.

Opasna životinja napala je ženu u trenutku dok se vraćala s posla na polju. Samo pukom srećom, u tom trenutku kod sebe je imala oštar srp i lopatu koji su joj poslužili u borbi s krvoločnim leopardom.

Životinja ni u jednom trenutku nije htela da pusti svoju žrtvu, već ju je iznova napadala iako ju je Kamla udarala lopatom gde god je stigla. Međutim, u jednom trenutku zgrabila je srp i nanela divljoj mački smrtonosnu ranu u predelu vrata.

- Iako ranjena jer ju je leopard nekoliko puta ugrizao, junački se svojim oruđem borila za život - rekao je seoski funkcioner Dajal Sing Bandari.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.