Sporazum o readmisiji sa Rumunijom

Izvor: RTS, 08.Jun.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum o readmisiji sa Rumunijom

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i šef rumunske diplomatije Teodor Baskonski potpisali su u Bukureštu Sporazum o redamisiji, koji treba da doprinese nastavku evropskih integracija Srbije.

Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, prilikom posete Bukureštu, sastao se sa ministrom inostranih poslova Rumunije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Teodorom Baskonskim. Tom prilikom oni su potpisali Sporazum o readmisiji.

Potpisivanje tog dokumenta "predstavlja još jedan korak dalje u evropskom integracijama Srbije" saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Ministar Dačić, tokom posete Rumuniji, učestvovao je i na sastanku Saveta ministara spoljnih poslova zemalja članica Organizacije za crnomorsku i ekonomsku saradnju u Bukureštu.

Crnomorska inicijativa je jedna od najvažnijih regionalnih organizacija i ima nekoliko veoma važnih strateških ciljeva za Srbiju.

Jedan od njih je izgradnja infrastrukturnog Crnomorskog prstena značajnog za Republiku Srbiju, jer se nadovezuje na Koridor 10.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Bakonski potpisali protokol o readmisiji

Izvor: EMportal, 08.Jun.2011

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i rumunski ministar spoljnih poslova Teodor Bakonski potpisali su danas protokol o sprovođenju sporazuma o readmisiji.

Nastavak na EMportal...

Srbija i Rumunija potpisale protokol o readmisiji

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2011, 00:24

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i rumunski ministar spoljnih poslova Teodor Bakonski potpisali su danas protokol o sprovođenju sporazuma o readmisiji...Dvojica ministara su razgovarala o odnosima Srbije i Rumunije. Dačić je izjavio agenciji Beta da je sa Bakonskim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.