Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2011, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sorensen:Brisel zabrinut zbog zastoja u BIH

Specijalnim predstavnikom EU u BiH Peter Sorensen izjavio je danas u Banjaluci da je došao sa jasnom porukom da je EU zabrinuta zbog zastoja BiH na evropskom putu i apelovao na političke lidere da što prije formiraju Vijeće ministara. Sorensen    je novinarima poslije sastanka sa predsjednikom Republike Srpske (RS) Miloradom Dodikom rekao da EU ne želi da vidi da su evropske agende u BiH na dnu već u vrhu aktivnosti.On smatra da zakoni koje BiH treba da usvoji na ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU zabrinuta zbog BiH: Dosta je bilo priče, mora da se radi

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2011

BANjALUKA - Specijalni predstavnik EU u BiH Peter Sorensen izjavio je danas u Banjaluci da je Unija zabrinuta zbog zastoja BiH i pozvao domaće lidere da što prije formiraju vlast na državnom nivou.

Nastavak na Nezavisne Novine...

EU zabrinuta zbog političkog zastoja u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2011

BANJALUKA - EU je veoma zabrinuta zbog političkog zastoja u BiH, rekao je danas u Banjaluci Peter Sorensen, šef Delegacije EU i specijalni predstavnik EU u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.