Skupština grada o nagradi i bratimljenju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2013, 03:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština grada o nagradi i bratimljenju

NOVI SAD -

Svečana sednica Skupštine Grada Novog Sada biće održana danas, a na dnevnom redu će biti dve tačke - donošenje odluke o Februarskoj nagradi Grada Novog Sada i odluke o bratimljenju Novog Sada s beloruskim gradom Gomeljom.

Kako je Tanjugu rekao predsednik novosadskog parlamenta Siniša Sević, svečana sednica će na početku ipak imati radni karakter, jer će odbornici raspravljati o ostavci Aleksandre Jerkov na mesto odbornika u Skupštini grada i imenovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novog odbornika na predlog Lige socijaldemokrata Vojvodine.

"Prema odredbama zakona o lokalnoj samoupravi o ostavci odbornika gradska skupština mora raspravljati na prvoj narednoj sednici bez obzira na to da li je svečana ili radna, pa će se o ostavci Jerkov raspravljati na sutrašnjoj sednici", objasnio je juče Sević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petroviću Februarska nagrada, Nenadović novi odbornik

Izvor: Novine novosadske, 25.Jan.2013

Novosadski doktor Đorđe Petrović, inače odbornik u aktuelnom sazivu Skupštine grada Novog Sada, dobio je i zvanično Februarsku nagradu grada, pošto je za taj predlog glasala većina odbornika u gradskom parlamentu. Osim toga, danas je u Skupštini grada doneta i Odluka o bratimljenju sa gradom...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.