SRS: Šešelj ponovo u bolnici

Izvor: RTS, 18.Jan.2012, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Šešelj ponovo u bolnici

Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, lider radikala Vojislav Šešelj prebačen u bolnicu izvan Haškog tribunala, saopšteno iz SRS.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je večeras oko 20 sati u bolnicu izvan Haškog tribunala jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, saopšteno je iz SRS.

Šešelj je, kako se navodi, tokom dana imao drastično izraženu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tahikardiju, aritmiju i nagli pad pritiska.

U saopštenju se dodaje da SRS nema saznanja u koju bolnicu je Šešelj prebačen.

SRS je ponovo upozorila javnost i nadležne da, kako je navedeno, Haški tribunal i dalje ugrožava život Vojislava Šešelja.

"Očiledno je da su sve ranije izjave vezane za zdravstveno stanje Vojislava Šešelja od strane predstavnika Haškog Tribunala imale samo jedan jedini cilj, da obmanu građane Srbije i svetsku javnost jer je očigledno da je njegovo stanje trajno narušeno i da postoji ozbiljna opasnost za njegov život", rekao je za RTS potpredsednik SRS Dragan Todorović.

Predstavnici Tribunala još se nisu oglasili.

Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju 12. januara ugrađen je pejsmejker.

Tribunal Šešelju od jeseni 2007. sudi po optužnici za zločine nad Hrvatima i Muslimanima tokom ratova u Hrvatskoj i BiH, 1991-1993, a završne reči su zakazne za početak marta.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj ponovo prebačen u bolnicu

Izvor: B92, 18.Jan.2012

Beograd -- Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je oko 20 sati u bolnicu izvan Haškog tribunala, jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje...Šešelj je tokom dana imao drastično izraženu tahikardiju, aritmiju i nagli pad pritiska, saopšteno je iz SRS...SRS dodaje u...

Nastavak na B92...

Šešelju pozlilo, prebačen u bolnicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2012

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je u utorak oko 20 sati u bolnicu izvan Haškog tribunala jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, saopšteno je iz SRS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SRS: Vojislav Šešelj ponovo u bolnici

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2012

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je u sredu uveče, oko 20 časova, u bolnicu izvan Haškog tribunala jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, saopštila je ta stranka..."U toku dana Šešelj je imao simptome kao i 6. januara, drastično izraženu tahikardiju, aritmiju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vojislav Šešelj ponovo prebačen u bolnicu

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2012, 00:04

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je večeras oko 20 sati u bolnicu izvan Haškog tribunala jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje. ..SRS navodi u saopštenju da nema saznanja u koju bolnicu je Vojislav Šešelj prebačen."U toku dana Šešelj je imao simptome...

Nastavak na NaDlanu.com...

Vojislav Šešelj ponovo bio prebačen u bolnicu

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2012

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prebačen je u sredu oko 20 sati u bolnicu izvan Haškog tribunala jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, ali je kasnije vraćen u pritvor. ..SRS je prvo navela u saopštenju da nema saznanja u koju bolnicu je Vojislav Šešelj prebačen,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Tribunal demantuje SRS: Šešelju nije pozlilo

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2012

Haški tribunal demantovao je danas informacije da se lideru radikala Vojislavu Šešelju naglo pogoršalo zdravstveno stanje navodeći da je on sinoć išao na preventivni pregled.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.